Multipelkurs 2017

Utbildningen syftar till att konstnärerna ska öka försäljningsgraden av konst genom att via ny teknik finna nya vägar till en utökad marknad med nya köpare och kunder.
Innehåll:
Teoretisk del med föreläsningar om konst och multipel som affärsidé, marknadsanalys, prissättning, ekonomi, juridik och marknadsföring.
Teknisk/praktisk del med produktionsstöd för audiovisuella uttryck, 2D storbildsutskrift på papper, fotokopia eller canvas och 3D utskrift med test upplaga i plast eller kompositplast och med stor vikt på konceptet multipel objekt.

Huvudlärare: Lisa Strömbeck med gästande lärare och gästföreläsare: Niels Bonde, Esther Ericsson, Jesper Fabricius, Gunnar Söder, David Krantz, Bengt Adlers, Kristina Matousch, Loella Mårtensson, Paul Nilsson m fl.

Ansökan: Ny sista ansökningsdag: 4:e oktober.

Ansökan ska innehålla din CV, en motivering varför du vill gå kursen samt max 5 bilder på utförda verk som eventuellt kan utvecklas till multipelobjekt.

Krav: Kursen vänder sig enbart till konstnärer inskrivna på Af Kultur Media.

Ansökan skickas till:
syd-kultur@arbetsformedlingen.se eller till Af Kultur Media Syd, Box 6020, 200 11 Malmö
För mer information kontakta: Pia Hammargren-Kjerström 010-486 3903,
E-post: pia.hammargren-kjerstrom@arbetsformedlingen.se eller
Dan Hellström 010-488 0746, E-post: dan.hellstrom@arbetsformedlingen.se
Här hittar man kursens schema.

  • KULTURREFUGEN

    Kulturrefugen erbjuder kulturarbetare tjänster som kan komma väl till pass. Vi hjälper till med administration, som att fakturera och betala ut arvoden och ersättningar. I assistentpoolen förmedlar vi kontakt med erfarna assistenter som kan hjälpa till med allt det praktiska i samband utställningar och konstnärligt arbete. Vi kan också bistå med projekthandledning – att driva ett kulturprojekt, stort eller litet, är inte lätt om man aldrig gjort det förut. Hos oss får du precis den hjälp du behöver! Kulturrefugen
  • TIDSKRIFTSBUTIKEN.SE

    Mediaverkstaden driver tidskriftsbutiken.se en webbutik för kulturtidskrifter med en unik backlist av äldre tidskrifter som kan beställas genom webbutiken. Vi erbjuder också direktförsäljning via den fysiska Tidskriftsbutiken som finns inhyst hos Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö. Tidskriftsbutiken har nu en ny webbutik. Välkomna in och besök sidan! Tidskriftsbutiken Nu finns också Tidskriftsbutiken på Bokbörsen! Tidskriftsbutiken på Bokbörsen
  • Top of page