Multipelkurs 2016

Med början den 8 februari 2016 ger Mediaverkstaden den sjätte upplagan av kursen Multipelproduktion – nya vägar för konsten. Kursens längd: 6 veckor 8 februari – 18 mars 2016. Utbildningen syftar till att konstnärerna ska öka försäljningsgraden av konst genom att via ny teknik finna nya vägar till en utökad marknad med nya köpare och kunder.

Innehåll:
Teoretisk del med föreläsningar om konst och multipel som affärsidé, marknadsanalys, prissättning, ekonomi, juridik och marknadsföring.

Teknisk/praktisk del med produktionsstöd för audiovisuella uttryck, 2D storbildsutskrift på papper, fotokopia el. canvas och 3D utskrift med test upplaga i plast eller kompositplast och med stor vikt på konceptet multipel objekt.

Huvudlärare: Peter Johansson med gästande lärare och gästföreläsare: Esther Ericsson, Gunnar Söder, David Krantz, Bengt Adlers, Dan Wolgers, Mattias Nilsson (Kning Disk), Kristina Matousch, Loella Mårtensson, Eva Hejdström m fl.

Ansökan: Sista ansökningsdag: 27 januari.

Ansökan ska innehålla din CV, en motivering varför du vill gå kursen samt max 5 bilder på utförda verk som eventuellt kan utvecklas till multipelobjekt.

Ansökan skickas till: syd-kultur@arbetsformedlingen.se eller till Af Kultur Media Syd, Box 6020,200 11 Malmö

För mer information kontakta:
Ulf Norman 010-486 78 48, E-post: ulf.g.norman@arbetsformedlingen.se eller
Pia Hammargren-Kjerström 010-486 3903, E-post: pia.hammargrenkjerstrom@
arbetsformedlingen.se

Här hittar man kursens schema.

multipelproduktion-2016

  • KULTURREFUGEN

    Kulturrefugen erbjuder kulturarbetare tjänster som kan komma väl till pass. Vi hjälper till med administration, som att fakturera och betala ut arvoden och ersättningar. I assistentpoolen förmedlar vi kontakt med erfarna assistenter som kan hjälpa till med allt det praktiska i samband utställningar och konstnärligt arbete. Vi kan också bistå med projekthandledning – att driva ett kulturprojekt, stort eller litet, är inte lätt om man aldrig gjort det förut. Hos oss får du precis den hjälp du behöver! Kulturrefugen
  • MULTIPEL.NU

    Mediaverkstaden i Skåne driver ett webbgalleri för multiplar. multipel.nu är sidan om en butik för genren konstmultiplar också ett samtida konstarkiv och diskussionsforum för genren. Just nu visas "multiplar, i showmontrar på Ystad konstmuseum, Radisson Blu Hotel, Malmö, Konstfrämjandet Skåne samt deltar i Konstfrämjandet Skånes "Konst i Vardagen". Multipel.nu
  • TIDSKRIFTSBUTIKEN.SE

    Mediaverkstaden driver tidskriftsbutiken.se en webbutik för kulturtidskrifter med en unik backlist av äldre tidskrifter som kan beställas genom webbutiken. Vi erbjuder också direktförsäljning via den fysiska Tidskriftsbutiken som finns inhyst hos Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö. Tidskriftsbutiken har nu en ny webbutik. Välkomna in och besök sidan! Tidskriftsbutiken Nu finns också Tidskriftsbutiken på Bokbörsen! Tidskriftsbutiken på Bokbörsen
  • Top of page